Gezinsbond Kampenhout

Lid worden ?

Voor 35 euro per jaar kan je lid worden van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen.
Jij mag op onze steun rekenen en... wij rekenen op jou!

Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond', met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.

Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is eenmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboorte ontvang je ook gratis ons tijdschrift Brieven aan Jonge Ouders.
Hartelijk welkom bij de Gezinsbond!

Om lid te worden, kan je terecht bij onze plaatselijke leden verantwoordelijke, Katia Van Laeken, Tel. 016/65.08.55 of bij de ledendienst in Brussel op nummer 02/507.88.88 of via ledendienst@gezinsbond.be

Je kunt je ook lid maken via het aanvraagformulier via onderstaande link. Je vult alle gegevens nauwkeurig in. Eens je op verzenden klikt, wordt jouw aanvraag behandeld door onze Ledendienst.

Je lidkaart blijft geldig vanaf de uitreiking tot het einde van het jaar dat op de kaart vermeld staat.

  • Klik hier voor het aanvraagformulier om lid te worden (website gezinsbond.be)
  • Klik hier om een adreswijziging te melden. (website gezinsbond.be)

pagina afdrukken

  webdesign : highgate´57 ©2010-2013 - Gezinsbond - afdeling Kampenhout
www.gezinsbondkampenhout.be
e-mail: webmaster@gezinsbondkampenhout.be